VSK Aarhus Kvindefodbold

VSK Aarhus Kvindefodbold
27. september 2017 Martin

60 spillere fra VSK Aarhus kvindefodboldhold var i 2017 med til at tjene penge til klubben ved at sælge Klubhæfter. Formålet bag salget var at skaffe flere midler til at kunne få en masse nyt udstyr til klubben. På én måned lød overskuddet på 16.500 kr.

I 2017 gik 4 hold fra VSK Aarhus kvindefodbold sammen om at tjene penge ved at sælge Klubhæfter. Det var formanden for kvindesektionen i VSK Aarhus, Marie Greve, som stod for opgaven. Hun fortalte: ”En af trænerne for kvindeholdene tog kontakt til mig om, at de ønskede at komme i gang med at tjene nogle penge til klubben. Her tænkte jeg med det samme på Klubhæftet. På Facebook havde jeg hørt om konceptet med salg af Klubhæfter, hvor jeg læste om en anden klub, som havde tjent over 18.000 kr. på at sælge Klubhæfter.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hurtigt og enkelt

Blandt spillerne på holdene var der bred enighed om, at man godt kunne tænke sig et nyt spillersæt og generelt godt kunne bruge en masse udstyr. Marie Greve fortalte:

”Jeg tog kontakt til Klubhæftet og derefter gik der ikke lang tid før jeg stod med en kasse fyldt med Klubhæfter. Herefter blev hæfterne fordelt ud blandt spillerne på de 4 hold, så salget hurtigt kunne komme i gang.”

En nem måde at tjene penge

Holdene skulle ikke bruge mere end én måned på at have et overskud på 16.500 kr. ”Det gik overraskende hurtigt at få tjent så mange penge. I fællesskab gik de ind i opgaven med det mål, at skulle tjene så mange penge som muligt. Det viste sig i sidste ende at give et godt udbytte. Nogle af spillerne solgte Klubhæfterne til venner og familie, imens andre gik rundt i deres nabolag eller stod i Veri Centret for at sælge. Flere af spillerne endte også selv med at købe et Klubhæfte, da de selv godt kunne bruge de mange rabatter.” fortalte Marie Greve.

 

Endnu større ambitioner i 2018

Kvindefodboldholdene fra VSK Aarhus havde stor succes med salg af Klubhæfter i 2017, men forventningerne til det nye år er større. Marie Greve sagde: ”Alle spillerne var godt tilfredse med resultatet og pengene var blevet brugt på en masse nyt udstyr. Efter den gode oplevelse med salg af Klubhæfter, var alle enige om, at det bestemt ikke var sidste gang de havde tjent penge med Klubhæftet. Selvom holdene havde været rigtig gode til at få solgt en masse i år, så er ambitionerne endnu større i det kommende år.”

VSK Aarhus

Hvidkildevej 17
8240 Risskov

 

Et godt råd

Marie Greve: ”Hvis man går målrettet ind i opgaven, så er det en utrolig nem måde at tjene mange penge. Man sælger et produkt som går til et godt formål og samtidig er det noget som køberne selv kan få rigtig meget ud af. Vi ser frem til et nyt år, hvor vi skal bruge endnu mere krudt på at få tjent penge til vores hold.”