Hvem besøger kaffebaren?

Hvem besøger Kaffebaren?
3. november 2017 Martin

Blog #002: Hvem besøger Klubhæftets Kaffebar?

Klubhæftets Kaffebar er for alle!

Unge eller ældre, studerende eller selvstændige – I Klubhæftets Kaffebar er alle velkomne. Vi er glade for at se jer alle, også jer uden Klubhæftet. Her i kaffebaren har vi haft besøg af mange forskellige personer, men hvem er egentlig de mest flittige til at give os et visit?

Vi har oplevet, at det er vidt forskellige personer, som i løbet af ugen kommer forbi for at nyde en kop kaffe eller vores populære kakao. Der er dog én ting i alle har tilfælles – I er alle kaffeglade århusianere!

Lige siden åbningsdagen i vores kaffebar har vi været meget nysgerrige i, hvem vores kunder er. Det svar er vi så småt begyndt at have fået, men det har vist sig ikke at være så enkelt som forventet. Vi har fundet frem til, at man ikke blot kan udpege de personer der umiddelbart kunne tænkes at være interesseret i vores kaffebar, vi har nemlig en meget bred gruppe af besøgende. Vi ser alt lige fra studerende, selvstændige og de helt almindelige kaffenydere i alle aldre her i kaffebaren. Det er vi enormt glade og stolte over, at vi har formået at komme ud til så bred en gruppe af mennesker.

Vi er interesseret i vores kunder, så vi har haft nogle gode snakke med mange af jer, for at høre jeres ærlige mening omkring vores kaffebar. Vi har hørt hvad I synes om vores kaffe og hvorfor i valgte at komme forbi netop os. Her var mange af jer enige om, at det var den behagelige og rolige stemning i kaffebaren, som gjorde os til et besøg værd. Her nævnte de fleste af jer, at kaffebaren har de perfekte rammer til et godt arbejdsmiljø, men også er et dejligt sted at nyde en lækker italiensk kaffe.

Vi er glade for jeres positive ord og ser frem til at møde flere af jer – både gamle og nye ansigter.