Om os

Om Klubhæftet

Klubhæftet hjælper sportsklubber, foreninger og skoleklasser med at skaffe penge – enkelt og risikofrit. Vores mål er at tilbyde et koncept, der skaber værdi og fordele for alle involverede parter – klubber, foreninger, klasser, brugere og annoncører.

En del af Sponsor-salg

Klubhæftet er en del af Sponsor-salg, der skaffer midler til breddeklubber, professionelle klubber samt individuelle sportsudøvere. Foruden Klubhæftet udgiver Sponsor-salg Klubbladet, sælger sponsorater på vegne af professionelle sportsklubber og tilbyder storskærmsløsninger til sportshaller og fodboldbaner.

Klubhæftets ejer

I 2010 gennemførte Michael Lynge uddannelsen Sportsøkonomi ved Syddansk Universitet. Siden har han beskæftiget sig med salg og marketing primært inden for sportens verden. I 2013 stiftede han virksomheden Sponsor-salg, som sikrer midler til sporten – blandt andet via udarbejdelsen og udgivelsen af Klubhæftet. Tidligere har Michael Lynge blandt andet været ansat som konsulent hos Mercuri International, i jyske superligaklubber samt i et sportskommunikationsbureau.

michael lynge klubhæftet

Firmaoplysninger

Sponsor-salg IVS
Nørre Allé 78
8000 Aarhus C
Tlf.: 28 58 48 25
Email: Michael@klubhaeftet.dk
CVR: 36565497