Annoncører

Annoncører

Med Klubhæftet har vi gennem de seneste år bidraget til, at lokale forretningsdrivende har opnået øget synlighed og salg – og fastholdt loyale kunder gennem besparelser og god service. Det er vi stolte af.

Konceptet er enkelt

Klubhæfte-konceptet er simpelt. Lokale sportsklubber, foreninger og skoleklasser får medlemmerne til at sælge Klubhæfter til familie, venner og naboer. Den vej rundt tjener de penge til deres forening – 100 kroner pr. hæfte.

Gratis markedsføring med goodwill-effekt

Det er gratis for forretningsdrivende at have tilbud med i Klubhæftet. Med mere end 8.000 årlige brugere af Klubhæfter er det derfor en fordelagtig markedsføringskanal med goodwill-effekt.

Se referencer

Hvorfor skal din virksomhed i Klubhæftet?

 • Markedsføring uden risiko
  Det er gratis at få et tilbud med i Klubhæftet. Du skal altså ikke have penge op af lommen for at blive set af potentielle kunder i lokalområdet.
 • Støt lokalt
  Som annoncør i Klubhæftet opnår du goodwill ved indirekte at støtte det lokale klub-, forenings-, og skoleliv ved at bidrage til at skabe et attraktivt produkt, som foreninger og skoleklasser enkelt og risikofrit kan sælge videre.
 • Du sammensætter selv dit tilbud
  I et samarbejde finder vi frem til det rigtige tilbud fra din forretning eksklusivt til Klubhæftet.
 • Din succes er vores succes
  Hvis dit tilbud er en succes, er der gevinst til både dig, os, klubber og brugere af Klubhæftet. Vi vil være en troværdig og serviceminded samarbejdspartner. Og det forventer vi selvfølgelig også, at du er.
 • Det er nemt at komme i gang
  Klubhæftet står for den grafiske opsætning. I appen får du din egen side med tilbud, logo og kontaktinformationer. Det er også muligt at være med i det trykte Klubhæfte, som udkommer hvert år i januar. Desuden kan din virksomhed blive eksponeret på sociale medier, hvor vi har flere tusinde fans.

Ja tak til flere kunder!

Vil du være annoncør i Klubhæftet og få flere kunder i butikken? Tøv ikke med at kontakte os på tlf.: 28 58 48 25 eller udfyld nedendstående kontaktformular.

Dit navn (skal udfyldes)

Din email (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Hvilken forening er du fra? (skal udfyldes)

Hvilken virksomhed er du fra? (skal udfyldes)

Årsag til henvendelse (skal udfyldes)

Hvor mange tilbud ønsker du?

Hvad er tilbud 1?

Hvad er tilbud 2?

Hvad er tilbud 3?

Hvad er tilbud 4?

Din besked