Kaffebarens blog

Historien bag

Klubhæftets Kaffebar

13. oktober 2017 Martin

Historien bag Klubhæftets kaffebar

Vores kaffebar har nu haft åben i 2 måneder og vi er glade for alle jer, som har taget rigtig godt imod os – det sætter vi pris på! Vi føler os hjemme på Nørre Allé og synes det er på tide, at I hører historien bag opstarten af Klubhæftets Kaffebar.

Hvem er vi?

Udefra ligner det måske en helt almindelig kaffebar ligesom alle de andre i Århus, men der er en helt anden historie bag vores. Klubhæftets Kaffebar er meget mere end bare et sted, hvor man kan komme forbi og få sig en lækker italiensk kaffe. Man skal ikke være længe i kaffebaren for at kunne mærke den hyggelige og rolige stemning, hvilket danner det perfekte miljø for både studiegrupper, selvstændige og personer der vil nyde en kop kaffe i rare omgivelser.

Hvordan startede idéen?

Idéen med kaffebaren startede med at vi ville skabe mere opmærksomhed omkring Klubhæftet. Det kan hurtigt blive kedeligt og det samme med helt almindelig markedsføring, så vi tænkte anderledes. I stedet for at ligge alt vores fokus på markedsføring på diverse medier, så vi muligheden med åbningen af en kaffebar som en meget bedre løsning. Klubhæftets Kaffebar fungerer dermed som kaffebar for de kaffeglade århusianere og som kontorlokaler for Klubhæftet.

Vi er der for foreningerne!

Alle som er med i en forening kender til alle møderne som skal holdes i løbet af året. Det føler vi at vi kan hjælpe dem med. Derfor tilbyder vi her i kaffebaren vores lokaler, som foreninger kan låne helt gratis. Vi føler også, at vi kommer tættere på foreningslivet her i Århus, ved at låne vores lokaler ud til foreningerne. På den måde skulle det gerne være med til at styrke forholdene mellem os og foreningerne, så vi i fremtiden kan blive ved med at have et godt samarbejde.

Hør vores første podcast

Hør Klubhæftets første podcast herunder, hvor der blandt andet også bliver fortalt om, hvorfor kaffebaren blev åbnet.