Risskov Gymnasium

– Klasse tjente penge til studietur

Risskov Gymnasium

– Klasse tjente penge til studietur

27. september 2017 Martin

– Turen går til Washington DC

20 klassekammerater fra Risskov Gymnasium gik i 2017 sammen om at tjene penge ved at sælge Klubhæfter. Formålet var at spare penge op til deres studietur, som går til Washington i USA. På blot én måned lød overskuddet på 9700 kr.

Det var første gang klassen fra Risskov Gymnasium tjente penge ved salg af Klubhæfter. Eleverne stod selv for koordineringen af salget. Amalie Hartvigsen fra klassen fortalte: ”Jeg havde hørt om Klubhæftet gennem en tidligere kollega, som talte meget positivt om det. Her hørte jeg, at man kunne tjene penge ved at sælge Klubhæfter. Det er et rigtig fedt koncept. Det er en hyggelig og nem måde at tjene penge på, og så er Klubhæftet også noget, man selv kan bruge.”

Alle bidrog med salget

Alle, som skal med på studieturen, var involveret i salget, fortalte Amalie Hartvigsen.

”Jeg kom i kontakt med Klubhæftet, og fik hurtigt en masse hæfter i hånden. Vi fordelte Klubhæfterne mellem eleverne, så alle fik fem hver. Dem som var hurtigere end andre til at få dem solgt hjalp de resterende.”

I klassen brugte de blot én måned på salget og fik tjent 9700 kr. ”Det var en hurtig og nem måde at tjene så mange penge på. Nogle gik rundt til naboer på deres gade og andre solgte til deres venner og familie. Personligt tog jeg nogle hæfter med til familiefødselsdag, da jeg tænkte, de kunne være interesseret i det. Hvis man tænker lidt kreativt, er det virkelig nemt at tjene mange penge.” fortalte Amalie Hartvigsen.

Sjov og nem måde at tjene penge

Alle i klassen havde en god oplevelse med at sælge Klubhæfter, sagde Amalie Hartvigsen. ”Alt i alt var vi alle i klassen rigtig godt tilfredse med resultatet. Der var bred enighed om, at det var en meget sjovere måde at tjene penge på end mange andre. Man kunne selv disponere tiden, og så er det enormt hyggeligt at komme ud og snakke med andre mennesker. Personligt har jeg selv haft utroligt nemt ved at sælge Klubhæftet, men det er også fordi, jeg selv synes, det er nogle kanon gode tilbud, man får i hæftet. Jeg købte også selv et Klubhæfte og har brugt en masse af rabatterne.”

Kan anbefale muligheden

Amalie Hartvigsen tilføjede en sidste kommentar.

”Jeg kan ikke andet end at anbefale muligheden med at sælge Klubhæftet og tjene penge. Det var en utrolig sjov og hurtig måde at tjene mange penge på. Jeg vil helt sikkert benytte mig af denne mulighed igen, næste gang man lige står og mangler nogle penge. Vi ser nu frem til vores studietur til Washington her til foråret, som vi har fået tjent en masse penge til.”

Washington DC

USA

Risskov Gymnasium

Tranekjærvej 70
8240 Risskov