Delizioso

Italiensk restaurant med kærlighed til lokalsamfundet

Delizioso

Italiensk restaurant med kærlighed til lokalsamfundet

28. september 2017 Martin

”Vi er annoncør i Klubhæftet og har haft mange gode oplevelser med det. Klubhæftet er en perfekt mulighed for at opnå en større eksponering i lokalområdet, og vi oplever ofte folk benytter sig af vores 2 for 1 tilbud her i restauranten””, fortalte Nicola fra Delizioso.

Stigende interesse for Delizioso

Delizioso er en restaurant i Åbyhøj, som laver 100% italienske specialiteter. Efter Delizioso blev annoncør i Klubhæftet oplevede de en markant stigning af besøgende. Nicola fortalte: ”Det er dejligt når man oplever, at restauranten får mere opmærksomhed og vores kunder samtidig har gode oplevelser med vores mad. Vi oplevede hurtigt en positiv effekt ved at komme med i Klubhæftet. Vi nåede ud til flere folk og har på den måde opnået en bredere målgruppe.”

Win-win-win situation

Nicola og Delizioso går op i at støtte lokalsamfundet. Han fortalte: ”Jeg har en stor passion for at støtte op omkring det lokale. Ved at støtte lokalt kan man hjælpe hinanden og skabe et bedre fællesskab. Det er også derfor, jeg godt kan lide konceptet med Klubhæftet. Køberne af hæfterne får nogle gode tilbud og støtter samtidig diverse lokale sportsklubber, skoleklasser eller foreninger. Det er en win-win-win situation for både os annoncører, lokalsamfundet og brugerne af Klubhæftet.” slutter Nicola.

Anbefaler muligheden til andre

Delizioso har kun haft positive oplevelser med at være annoncør i Klubhæftet. Nicola tilføjede: ”Jeg kan ikke andet end at anbefale Klubhæftet til andre annoncører. Det skaber en øget interesse, samtidig med at du støtter lokalsamfundet. Du når ud til en endnu bredere målgruppe og dertil ved du, at der går en masse til det lokale.”

Delizioso

Silkeborgvej 257
8230 Åbyhøj