Four-Esses

-Spil til børn

Four-Esses

-Spil til børn

14. august 2017 Martin

Four-Esses er en legetøjsvirksomhed, som laver diverse spil og brætspil til børn. Four-Esses er startet af Freddy Møller Andersen og Kristian Dreinø i 1999 og er beliggende i Aarhus ved Klostertorvet. Four-Esses produkter bliver forhandlet i mere end 900 butikker landet over og i 21 lande på verdensplan i diverse lejetøjskæder og supermarkeder.

Freddy Møller Andersen fremviser spillet “Lille Storm siger goddag og farvel”

Hvorfor er Four-Esses en succes? – Når Four-Esses udvikler spil trækker makkerparret på egne erfaringer fra pædagogikkens verden og deres erfaringer som fædre. Hensigten er altid at skabe et spil der skal være sjovt, lærerigt og lære børn om samarbejde.

Dette lykkedes med spillet Gæt & Form med Storm omkring år 1999 og siden er mange spil kommet til, såsom det succesrige spil MimiQ, der har vundet 7 Spille Awards rundt omkring i verden.

Hvad betyder FOUR-ESSES? – Four-Esses er de 4 grundlag bag virksomhedens produkter. Spillene skal lære børn at kunne SAMARBEJDE og kunne have det SJOVT i SAMVÆR med andre for at udvikle børnenes SOCIALFORSTÅELSE.

Vi er derfor i Klubhæftet stolte over at have en annoncør, som på mange måder er med til at forberede børn på de ting der er essentielle for foreningslivet, nemlig at kunne samarbejde og have det sjovt i samvær med andre unge.

Hvorfor er Four-Esses med i Klubhæftet –

”Det er vigtigt at have samarbejdspartnere man godt kan lide, så man kan lave et godt samarbejde. Derudover er foreningslivet, hvor mennesker mødes og er sociale vigtigt, hvilket også går hånd i hånd med det vi prøver at skabe gennem vores spil. Så at kunne skabe værdi for os og samtidig for foreningslivet er svært at finde noget negativt ved.”

Kan du anbefale at annoncør i Klubhæftet – Ja, Det er en god ide at unge kan sælge Klubhæftet i foreningerne og på den måde få penge til deres lejrtur mm. Samt at dem der køber Klubhæftet, jo får en mulighed for at få nogen gode rabatter, blandet andet her i butikken på Klostergade 68, hvor man kan få 20 % alle LilleStorm spil, hvis man har Klubhæftet med.

Vi kan hos Klubhæftet kun opfordre til at besøge Four-Esses butikken ved Klostertorvet og møde personerne bag spillene. Der er selvfølgelig også rabatter at hente hos Four-Esses i Klubhæftet.

Tryk på den røde knap herunder og se præsentationen af spillet “Lille Storm siger goddag og farvel” præsenteret af Freddy Møller Andersen.

Four esses

Klostergade 68
8000 Aarhus C