Verdensnyhed: Kaffe på abonnement

Verdensnyhed: Kaffe på abonnement
25. maj 2018 Mikkel Johannesen

En kop kaffe om dagen holder bankrådgiveren fra døren

Du kender abonnementsløsningerne fra fitnesscentre, telefonselskaber, kontaktlinser og meget andet. Nu kan du også få Kaffe og the på abonnement hos Klubhæftets Kaffebar. Fremover tilbyder Klubhæftets Kaffebar en valgfri drikkevare hver evig eneste dag til kun 249 kroner om måneden.

”Vi har til trods for et stort byggeri hos vores nabo haft et rigtig godt første år, og ønsker nu at ligge et lag ovenpå. Vi er selv meget interesseret i diverse abonnementsordninger, som findes i forskellige brancher og det ønsker vi nu at prøve af i kaffebar-branchen til gavn for os selv og kunderne, der vil bruge det”, fortæller Michael Lynge, medejer af Klubhæftets Kaffebar

Drik 6-7 kopper og det kan svare sig

Ejerne bag Klubhæftets Kaffebar er Lasse Østergaard og Michael Lynge, som begge dagligt står klar i kaffebaren til at servicere kunderne. I weekenderne med hjælp fra et par unge kaffeentusiastiske studiemedarbejdere. Det lille team betyder også at kvaliteten og interessen for kunderne er høj og kunderne ikke blot bliver medlemsnumre, men i høj grad får den samme oplevelse hver gang.

”Vi har regnet på tingene, og er kommet frem til at med en pris på 249 kroner, og omkring 26 åbningsdage om måneden så ender abonnementskunderne med at kunne få kaffe til under 10 kroner om dagen. Og hvis man som rigtig mange aarhusianere kan lide at tage ud og købe kaffe i byen og er vant til at betale 40 kroner for en stor Caffé Latte eller cappuccino så skal der kun drikkes 6-7 kopper om måneden før det er en god forretning for kunden at skifte til vores abonnementsløsning”

Klubhæftets Kaffebar er en del af Klubhæftet, som har fokus på at annoncere tilbud til en bred målgruppe i Aarhus. Derfor er netop prisen et væsentligt parameter hos Klubhæftets Kaffebar når der skal tiltrækkes kunder.

”Jeg kan godt følge at kaffebarer og cafeer tager 35-45 kroner for deres kaffe for at få enderne til at hænge sammen. Vi ønsker bare ikke at være med på det niveau. Vores forretning er bygget op på gode oplevelser og tilbud i særklasse, så vi håber at sådan en løsning vil blive taget godt i mod. Ikke mindst af bankrådgiveren som kan se at pengene rækker lidt længere…”

Ingen kompromis ifht. smagen og kvaliteten

Klubhæftets Kaffebar får I dag leveret økologiske kaffebønner, som er ristet lokalt hos Bøgh & Larsen/Pascucci på Søren Frichs Vej. Pascucci som netop er kendt for den høje kvalitet og fyldige blend.

”Til trods for vores lave priser går vi ikke på kompromis med kvaliteten og smagen. Vi får rigtig mange positive tilkendegivelser af kunderne i dag. Det kom også til udtryk i en afstemning i efteråret 2017, hvor Smag Aarhus’ læsere stemte os ind på en flot 2. plads over byens bedste kaffebarer, ligesom vi med 52 anmeldelser fra kunder på Facebook og Google ligger med en gennemsnitsscore på 4,93 ud af 5 mulige.” udtaler Michael Lynge.

Ifølge undersøgelser er Danmark det 3. mest kaffedrikkende land i verden målt pr. indbygger, og kaffebarerne åbner ugentligt i de større byer, hvor efterspørgslen på espressobaserede drikke er støt voksende. Det er den tendens som bagmændene bag Klubhæftets Kaffebar forventer kan være med til at løfte salget af abonnementer til de kvalitets og prisbevidste aarhusianere.

For at blive en del af den nye abonnementsløsning skal kunder besøge Klubhæftets kaffebar og tilmelde sig, hvorefter et personligt medlemskort vil blive udleveret. Medlemskortet er gældende fra den dag kunden tegner sig op og til den dag kunden måtte opsige sit abonnement. Det kan ligeledes lade sig gøre at købe et abonnement her ”Kaffebaren

 

For yderlige info kan Michael Lynge kontaktes på 28 58 48 25

Åbningstider Klubhæftets Kaffebar: mandag – fredag 07.30-17.00 og lørdag 09.00-15.00. Udvalgte helligdage fra 09.00-15.00